Käyttöehdot

 Anniina Rönkä Art & Designin asiakkuudet liittyvät verkkokaupasta ostettaviin tuotteisiin eli korut sekä muut palvelut ja tuotteet myös virallisen verkkokaupan ulkopuolella. 

Hyvitys- ja peruutusehdot: tuote tai tilaushyvitys tehdään asiakkaan tilille 14 päivän kuluessa viallisen tuotteen reklamaation/palautuksen vastaanottamisesta tai tapahtumien osalta sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Viallisten tuotteiden reklamaatiota lukuunottamatta tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tapahtumanjärjestäjän (Anniina Rönkä) sairastuessa tai tapahtuman peruuntuessa yrittäjästä (Anniina Rönkä Art & Design) johtumattomista syistä (kuten esimerkiksi tilan peruuntuminen, liikennelakot, yms.) tilaisuus siirretään toiseen ajankohtaan. 

Reklamaatiot on tehtävä 14 vuorokauden sisällä lähetysajankohdasta. Tuote palautetaan postin tai matkahuollon kautta takaisin myyjälle. Tuotteen voi myös toimittaa itse suoraan Helsingin Roihuvuoreen sovittuna ajankohtana (Untuvaisentie 7). Reklamaatio sovitaan yhteydenotolla etukäteen ja rahat palautetaan asiakkaan tilille heti, kun tuote on saapunut perille. Asiakas maksaa tuotteen reklamaation toimituskulut.

 Tilaustöissä vältetään reklamaatiota suunnnittelemalla ja toteuttamalla työ tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on toivottu.

Teoksen sopivuus voidaan varmistaa virtuaalisella sovituksella ennen ostotapahtumaa - pyydä virtuaalinen sovitus sekä ohjeet ripustamiseen! 

Osiota kehitetään...anna palautetta tästä!